Gå direkt till innehåll
Foto: Hilda Wennberg bilglastekniker på Carglass® Skellefteå.
Foto: Hilda Wennberg bilglastekniker på Carglass® Skellefteå.

Blogginlägg -

Möt våra medarbetare - Hilda Wennberg

Hilda, snart 23 år gammal är född och uppvuxen i charmiga Piteå, uppe i norr. Hilda började sin resa hos Carglass® i augusti 2023. Trots att hon bara har varit där i drygt nio månader har hon redan gjort ett starkt intryck och utvecklats inom företaget.

Utvecklas snabbt vidare från bilglastekniker på mindre än ett halvår
Hilda uppskattar att Carglass® är en arbetsplats där alla är välkomna och har möjligheten att utvecklas, både yrkesmässigt och personligt. Den inkluderande kulturen och fokus på individuell utveckling gör arbetsplatsen unik. Hilda började som bilglastekniker, och även om hennes titel är densamma, har hennes ansvar och uppgifter vuxit. Hon har nu klivit upp och fått ta mer ansvarar i verkstaden Carglass® Skellefteå där hon nu hanterar mer omfattande uppgifter än när hon först började för knappt ett år sedan.

Drömmar och fritid
Hilda trivs i sin nuvarande roll och ser fram emot att ta på sig ännu mer ansvar i framtiden. Hon ser det som en spännande utmaning att få mer ansvar för de verkstäder hon arbetar på.
Hilda har en mångsidig fritid. Tidigare spelade hon fotboll, men en knäoperation satte stopp för det. Nu är hon entusiastisk snöskoteråkare under vinterhalvåret, tränar på gym, umgås med vänner och familj, och älskar att resa och upptäcka nya platser.

Lyhörd, positiv och med sinne för humor
Vänner skulle beskriva Hilda som en glad och positiv person som alltid sätter andra före sig själv. Hon är känd för sin humor, men också för sin förmåga att vara lyhörd och seriös när det behövs. Frågar man Hilda själv skulle hon beskriva sig som en lättsam person både på jobbet och privat. Hon är lyhörd, initiativtagande och generös. Ibland kan hennes envishet vara till hennes eget förtret, men hon tvekar aldrig att hjälpa andra. Hon är orädd när det kommer till att testa nya saker, även i obekväma situationer.

Tror starkt på att man alltid kan lära sig något
Hilda har en positiv inställning till motgångar och ser dem inte som misslyckanden. Hon tror starkt på att man alltid kan lära sig något av varje situation, även om det ibland kan vara svårt att hålla fast vid den inställningen.

Hilda är en mångsidig och engagerad medarbetare på Carglass®, med en stark vilja att utvecklas och hjälpa andra, både inom och utanför arbetet.

Ämnen

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044