Gå direkt till innehåll
Utforska internationella möjligheter: som bliglastekniker hos Carglass® kan du arbeta över hela världen

Nyhet -

Utforska internationella möjligheter: som bliglastekniker hos Carglass® kan du arbeta över hela världen

Som anställd bilglastekniker hos Carglass® har du möjligheten att delta i utbyten med andra Carglass®-länder, en möjlighet som främjas av koncernens enhetliga arbetssätt. Denna möjlighet erbjuder företagets tekniker en unik chans att utveckla sina färdigheter som en del i sin karriärutveckling. Möjligheten att arbeta i vilket annat Belron-land i världen som helst ger bra erfarenhet och ökar inkluderingen på företaget.

Samma arbetssätt genom hela koncernen - The Belron way of fitting
Denna metod definierar bästa praxis för reparation och byte av bilglas, vilket garanterar enhetlighet och högsta tekniska kvalitet. Med en 40-stegs process för varje jobb, säkerställer Belron och Carglass® högsta nivå av service och säkerhet, oavsett vilken Carglass®-verkstad i världen det gäller.

Skottland, Australien, Tyskland och Danmark
Tekniker från Carglass® Sverige har rest till både Skottland och Australien för att stärka deras team under högsäsong. I år var det Tyskland och Danmark.

Sven-Ingvar Kristersson från Carglass® Ystad återvände nyligen från en veckas arbete på Carglass® i Tyskland och delar sina erfarenheter: "Möjligheten att åka var väldigt lärorikt, och det var trevligt att träffa kollegor i Tyskland. Vi fick även möjlighet att samarbeta med kolleger från Portugal, vilket var mycket intressant. Jag kan starkt rekommendera denna möjlighet till alla tekniker."

Får man chansen så ska man ta den
Genom att erbjuda sina medarbetare möjligheten att arbeta i andra Carglass®-länder inom Belron-koncernen, stärks engagemanget på en global nivå och skapar en växande gemenskap. Charlie Nätynki från Carglass® Borås, som nyligen arbetade hos Carglass® Danmark, delar sina tankar: "Detta var min andra gång i Danmark och jag gillar verkligen upplägget med att kunna skicka tekniker till andra länder när de behöver hjälp. Får man chansen så ska man ta den. Jag tycker att man ska fråga mycket och verkligen lära känna sina kollegor på verkstaden."

Ha kul, njut och våga fråga
Detta samarbete stärker känslan av att vara en del av något större och främjar en ökad förståelse för företagets globala verksamhet och värderingar. Liam Trabelsi från Carglass® Halmstad understryker vikten av att ha rätt inställning: "Det man behöver tänka på tycker jag är att åka iväg med positiv inställning, ha kul och njut, våga fråga och lära sig nytt. Inte vara inställd på att endast jobba, man får nya vänner man lär sig ett annat språk och äter kanske annan mat man aldrig testat förr."

Ämnen

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044