Gå direkt till innehåll
ALD Automotive och LeasePlan väljer Carglass® som förstahandsleverantör

Pressmeddelande -

ALD Automotive och LeasePlan väljer Carglass® som förstahandsleverantör

Carglass®, en av de ledande leverantörerna av reparation och byte av bilglas, har blivit utvald av både ALD Automotive och LeasePlan som huvudleverantör i Sverige. Dessa upphandlingar befäster Carglass® fortgående expansion på den svenska bilglasmarknaden.

"Vi ser fram emot att inleda dessa samarbeten med ALD Automotive och LeasePlan. Tillsammans kommer vi fortsätta kunna erbjuda förstklassig service för att säkerställa en effektiv och högkvalitativ upplevelse åt våra gemensamma kunder.", säger Fredrik Thors, Sales Director Carglass® Sverige.

Partnerskapet stöder Carglass® i sin expansionsresa och innebär att de kommer ansvara för bilglasbyten och reparationer av ALD Automotive och LeasePlans fordon. Det rör sig om en flotta med 45 000 bilar i drift och Carglass® är redo att kontinuerligt kunna serva dessa kunder för att bidra till trafiksäkerheten i samhället.

Detta samarbete är ett tydligt kvitto på Carglass® resa framåt. Med 50 nya verkstäder de senaste åren är företaget geografiskt tillgängligt för kunder över hela Sverige. ALD Automotive och LeasePlans val av Carglass® som förstahandsleverantör bekräftar kvaliteten på Carglass® tjänster och deras engagemang för kvalité och kundservice.

"Vi är glada över att ha blivit valda som huvudleverantör av ALD Automotive och LeasePlan och ser fram emot att ta oss an detta uppdrag med det förtroende vi fått.", säger Fredrik Thors, Sales Director Carglass® Sverige.

Om ALD Automotive och LeasePlan
ALD Automotive och LeasePlan är en del av Ayvens Group, en ledande global aktör inom hållbar mobilitet som erbjuder fullserviceleasing, flexibla leasingtjänster, fleet management och multimobilitetslösningar. Med närvaro i 44 länder drar Ayvens nytta av sin unika position för att leda vägen till utsläppsfri mobilitet och att ytterligare forma den digitala omställningen av branschen genom innovation. I Sverige kommer det gemensamma varumärket Ayvens att lanseras under Q4 2024.

Ämnen


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 37 länder på 6 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 82 %.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044