Gå direkt till innehåll
Carglass deltar i Triathlon för Afrika Tikkun

Pressmeddelande -

Carglass deltar i Triathlon för Afrika Tikkun

Carglass är via sitt moderbolag Belron årligen med i ett Triathlon vars huvudsyfte är att samla in pengar till Afrika Tikkun. Afrika Tikkun är ett välgörenhetsprojekt som stöttar barn i Sydafrika hela vägen till ett yrke, från vagga till vuxet yrkesliv. Sedan 2002 har Belron samlat in över 7.5 miljoner euro till Afrika Tikkun!

Windsor

Mellan den 23-25 September åker Belron-anställda från hela världen till London för att delta i Spirit of Belron Challenge. För första gången någonsin kommer deltagare från ALLA Belron länder vilket är över 30 länder. Totalt kommer över 2000 personer att delta i eventet!

– Det är väldigt roligt att så många anställda vill vara med i något så pass krävande som ett Triathlon, säger Anders Eliasson, VD på Carglass. Kombinationen av att utmana sig själv, göra något roligt med både familj och kollegor och samtidigt stödja en bra sak är oslagbar, fortsätter han.

Många tränar hela året för det här och många är med år efter år. Förutom att det är ett roligt event där alla är välkomna är det ett fantastiskt sätt att stötta utsatta barn i Sydafrika.

Det går även bra att köra ett duathlon eller till exempel springa 5 kilometer under själva dagen. Allas insats och allas donation räknas och är lika viktig.

– Genom åren har vi samlat in över 7.5 miljoner euro till Afrika Tikkun vilket både gör mig stolt och känns smått otroligt, säger Anders.

Årets Spirit of Belron Challenge går av stapeln lördagen den 24 september och hålls i natursköna Windsor. Där kommer över 2000 Belron-anställda med familjer och vänner samlas både för att själva ha en bra dag och för att skapa en bättre morgondag för barn i Sydafrika.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044