Gå direkt till innehåll
Fotograf: Charlotte Gawell
Fotograf: Charlotte Gawell

Pressmeddelande -

Carglass isskrapor tar bort frost och ger hopp

Som samarbetspartner till Barncancerfonden vill Carglass fortsätta bidra i kampen mot barncancer på flera sätt. Därför kommer vi den här vintern att ge bort isskrapor till alla våra kunder. De i sin tur kan välja att donera valfritt belopp till Barncancerfonden via Swish. Barncancerfondens Give Hope märke kommer att finnas på skraporna som finns tillgängliga från och med imorgon, första november, på alla Carglass verkstäder.

- Under Barncancermånaden september genomförde vi flera aktiviteter för att bidra till Barncancerfondens arbete, men vi vill stötta på alla sätt vi kan i alla årstider och vi vill gärna involvera våra kunder också, säger Anders, VD på Carglass. Med våra isskrapor får våra kunder en liten present och de kan själva välja om de vill donera en liten summa till Barncancerfonden som tack, fortsätter han.

Eftersom morgnarna börjar bli frostiga är isskrapan en perfekt liten present till alla bilägare. Den är användbar, bilägaren ser den varje morgon och påminns om att ge en liten gåva kanske mer än en gång under kampanjperioden. Varje krona räknas och går oavkortat till Barncancerfondens arbete.

- En liten present som tar bort frost och ger hopp och värme. Det är precis vad Carglass vill stå för, avslutar Anders. 

Ämnen

Kategorier


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044