Gå direkt till innehåll
Carglass Växjö
Carglass Växjö

Pressmeddelande -

Carglass öppnar i Växjö

Carglass fortsätter att växa och måndagen den 12 september öppnar Carglass officiellt i Växjö. Det går däremot bra att boka in sig redan nu.

Verkstaden ligger på Arabygatan 49 och är enkel att hitta till för både boende och besökare i Växjö.

Efterfrågan har funnits ett tag i Växjö och när den perfekta lokalen dök upp bestämde sig Carglass för att det var dags att etablera sig i Växjö.

- Det är glädjande att få vara med och utveckla vårt verkstadsnät i Sverige. Vårt kundcenter vet hur efterfrågan fördelar sig i landet och Växjö har länge varit efterfrågat av många kunder till Carglass, säger Anders Eliasson, VD på Carglass Sverige.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044