Gå direkt till innehåll
Foto: Lucas Lötbom och Christoffer Thuresson, Key Accounts Managers på Carglass®.
Foto: Lucas Lötbom och Christoffer Thuresson, Key Accounts Managers på Carglass®.

Pressmeddelande -

Carglass® delar expertis om miljöansvar, säkerhet och teknisk innovation på Trygg Hansas Bilbranschdag

På Trygg-Hansas Bilbranschdag var Carglass® i strålkastarljuset när de tillsammans med andra ledande aktörer inom fordonsbranschen delade insikter om miljöansvar, säkerhet och teknik. Christoffer Thureson och Lucas Lötbom, två av Carglass® erfarna Key Accounts Managers, steg fram för att presentera företagets och Belron-koncernens inflytningsrika roll i branschen.

Under deras framträdande fokuserade Thureson och Lötbom på den växande betydelsen av miljöansvar inom fordonsindustrin. Genom att belysa olika aspekter av miljöhänsyn, från materialval till återvinning, samt vikten av att prioritera reparation av vindrutor först, visade de upp Carglass® engagemang för att minimera miljöpåverkan och främja hållbarhet.

Dessutom betonade de vikten av säkerhet i det dagliga arbetet ute på verkstäderna samt att vindrutan är en bärande del i bilens kaross. Genom att lyfta fram den senaste innovativa tekniken som Belrons eget tekniska team utvecklat för att säkerställa säkerhet vid reparationer, illustrerade de Carglass® prioriteringar för att garantera säkerheten för både förare, passagerare, medtrafikanter och tekniker.

Carglass® presentation på Bilbranschdagen belyste inte bara Carglass® som en del av Belron, en världsledande aktör inom fordonsreparationer, utan även en ansvarsfull partner som tar hänsyn till både miljö och säkerhet. Genom att dela med sig av sin expertis och erfarenhet bidrar Carglass® till att driva branschen mot en mer hållbar och trygg framtid.

"Vi på Carglass® är stolta över att få vara en del av Trygg-Hansas Bilbranschdag och dela med oss av vår expertis inom miljöansvar, teknisk innovation och säkerhet. Genom vårt engagemang för hållbarhet och vår strävan efter att erbjuda högkvalitativa reparationer, fortsätter vi att vara en viktig del i att driva branschen framåt mot en säkrare och mer miljövänlig framtid." - Fredrik Thors, Sales Director på Carglass® Sweden.

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044