Gå direkt till innehåll
Carglass® förvärvar bilglasverksamheten från Allglas i Täby

Pressmeddelande -

Carglass® förvärvar bilglasverksamheten från Allglas i Täby

Carglass®, en ledande aktör inom bilglasbranschen, tillkännager idag förvärvet av bilglasdelen från Allglas i Täby. Den nya verkstaden, belägen på Kemistvägen 16 i Täby, har varit i full drift sedan den 1 april och erbjuder en lättillgänglig plats för kunderna, med närhet till både Täby Centrum och viktiga kommunikationsmöjligheter.

Genom förvärvet av Allglas i Täby stärker Carglass® sin närvaro på den lokala marknaden och ökar sin kapacitet att betjäna kundernas behov. Denna expansion markerar en viktig milstolpe i företagets strategi för tillväxt i Stockholm och övriga Sverige.

Fredrik Feldt, Operation Director på Carglass®, uttryckte sin glädje över förvärvet och dess betydelse för företagets framtida planer: "Vi är mycket glada över att ha genomfört detta förvärv, som är en central del i vår expansiva satsning i Stockholm men även resten av landet. Denna verkstad är stor och modern och ligger i hjärtat av Täby, nära till hands för våra kunders behov. Vi ser fram emot att fortsätta den goda servicen som Allglas har levererat till sina kunder under många år."

Carglass® fortsätter att leverera högkvalitativa bilglasreparationer och byten samt enastående kundservice i den nya verkstaden i Täby. Företaget ser fram emot att välkomna både befintliga och nya kunder och att fortsätta sin tillväxtresa på den svenska marknaden.

Relaterade länkar

Ämnen

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044