Gå direkt till innehåll
Carglass® nyöppnade verkstad i Öjebyn, Piteå
Carglass® nyöppnade verkstad i Öjebyn, Piteå

Pressmeddelande -

Carglass® fortsätter växa även i norr och öppnar nu en verkstad i Piteå

Carglass® har under 2021 utökat sitt verkstadsnät med mer än 20%. Nu med över 80 verkstäder runt om i landet öppnas ytterligare en, i Piteå denna gång. Denna verkstad länkar samman kustremsan i norr och är ett eftertraktat tillskott i glappet mellan Umeå och Luleå.

Carglass® nya verkstad i Piteå ligger i Öjeby - en av landets äldsta kyrkbyar med byggnader från så långt tillbaka som 1400- talet. Verkstadens kunder kommer även ha närhet till sporthallen samt Coop och Paltzerian. Verkstaden slog upp portarna den 10 januari.

"Det känns bra att vi ska öppna där efterfrågan är stor. Läget är toppen med bra parkering och tydlig skyltning som gör oss synliga från E4an. Jag hoppas och tror att det kommer att det blir riktigt bra med tanke på att kunderna behöver oss även i Piteå", säger Claes, verkstadsansvarig för Carglass® i Piteå.

Carglass® Piteå
Taktvägen 3
943 32 Öjebyn


Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter. 

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044