Gå direkt till innehåll
Markus Dellgren, 32, är verkstadschef på Carglass® nya verkstad i Trelleborg.
Markus Dellgren, 32, är verkstadschef på Carglass® nya verkstad i Trelleborg.

Pressmeddelande -

Carglass® öppnar i Trelleborg

Nu kommer världens största bilglasreparatör till Trelleborg. Den 28 oktober förväntas Carglass® nya verkstad vara i drift och slå upp portarna i Sveriges sydligaste stad.
– Det ska bli riktigt roligt, säger verkstadschefen Markus Dellgren, 32, från Löberöd.

Carglass®, som är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, fortsätter att expandera och öppnar nu sin sjunde verkstad i Skåne. Lokalen ligger på Godsvägen 19 och efter en tids förberedelser och byggande slår portarna nu snart upp.

Markus Dellgren har haft ett bilintresse sedan barnsben och det blev naturligt för honom att följa sin pappas fotspår, som också hade ett stort intresse för bilar. Nu kommer han att driva den nya verkstaden i Trelleborg.

– Innan vi ens öppnat så har det ryckt i dörrarna. Så det här ska bli väldigt spännande. Och det ska bli kul att jobba med både kunder och med bilarna. Det bästa med det här jobbet är den ständiga utvecklingen, exempelvis med alla nya verktyg vi arbetar med, säger Markus Dellgren.

John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef på Carglass®, är glad och förväntansfull över den nya verksamheten i Trelleborg.

– I Skåne har vi sedan tidigare verkstäder i Malmö, Lund, Helsingborg, Kristianstad och Ystad. Men nu känns det fantastiskt kul att även slå upp portarna i Trelleborg. Det har varit ett stort förhandsintresse så vi tror att det kommer att bli bra tryck.

För mer information kontakta:
John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef
Tele, 073-500 74 03
E-post john.bernfell@carglass.se  

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044