Gå direkt till innehåll
Carglass® nyöppnade verkstad i Västerås Bäckby
Carglass® nyöppnade verkstad i Västerås Bäckby

Pressmeddelande -

Carglass® öppnar nu sin andra verkstad i Västerås för att möta kundernas efterfrågan

I en stad till Västerås storlek var det bara en tidsfråga innan Carglass® behövde öka sin kapacitet för att möta kundernas efterfrågan. Detta gör de nu genom att öppna upp ytterligare en verkstad, denna gång i Bäckby Park. Verkstaden är belägen på Hejargränd 4 med grannar som Autoexperten, St1, Mellinger Bil och Xerman Screen & Decor.

Under 2021 utökade Carglass® sitt verkstadsnät med mer än 20% över hela Sverige, en tillväxt som är planerad att fortlöpa även i år. Öppningsdatumet för det senaste verkstadstillskottet, verkstaden i Västerås Bäckby var den 7 februari.

"Jag och mina kollegor ser fram emot att kunna hjälpa fler kunder och finnas tillgängliga även i de västra delarna av Västerås. Med våra nyrenoverade lokaler har vi ett toppenläge intill Surahammarsvägen. Varmt välkomna!", säger Nicklas Rantanen, verkstadsansvarig på Carglass® Västerås Hälla och Carglass® Västerås Bäckby.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter. 

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044