Gå direkt till innehåll
Fyrabarnspappan Mats Nyrén, 45, från Segersta, är verkstadschef för den nya verkstaden i Söderhamn.
Fyrabarnspappan Mats Nyrén, 45, från Segersta, är verkstadschef för den nya verkstaden i Söderhamn.

Pressmeddelande -

Carglass® öppnar portarna i Söderhamn

Nu blir det smidigare för Söderhamnsborna att få hjälp med bilen. Världens största bilglasreparatör har nyligen öppnat upp portarna till sin nya verkstad i stan.
– Det här är spännande, jag tvekade inte en sekund att ta jobbet när jag fick frågan, säger fyrabarnspappan och verkstadschefen Mats Nyrén, 45, från Segersta.

Carglass®, som är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, fortsätter att expandera i Sverige i full fart. Nu har världens största bilglasreparatör kommit till Söderhamn för första gången. Den gamla bussgodshanteringen vid resecentrum är omgjord till verkstad och har nyligen slagit upp portarna.

Verkstaden ligger på Söderhamnsporten 3 och är strategiskt placerad så att både Söderhamsborna och pendlare lätt kan ta sig dit. Fyrabarnspappan och glasteknikern Mats Nyrén driver verksamheten.

­– Det är väldigt rogivande och roligt. På mitt förra jobb där jag arbetade med däckregummeringar var jag i 21 år, att få det här erbjudandet var som att få en spark i baken för att komma igång med något nytt efter så lång tid, säger han.

När Mats Nyrén inte håller till på verkstaden i Söderhamn, som är öppen onsdag till fredag, driver han även Carglass® verkstad i Bollnäs.

John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef på Carglass®, förklarar att man valde att öppna upp portarna i Söderhamn för att man ville komma ut mot kusten. Söderhamn är en knutpunkt för många i regionen. Och förhoppningen är att man längre fram ska kunna anställa fler till verkstaden.

– Vi är superglada att äntligen få öppna Söderhamns första verkstad. Och det känns tryggt att ha Mats Nyrén i skutan. Han är en av våra anställda med högst kundnöjdhet i landet och brinner verkligen för sitt jobb, säger John Bernfell.


För mer information kontakta:
John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef
Tele, 073-500 74 03
E-post john.bernfell@carglass.se

Ämnen

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044