Gå direkt till innehåll
Fotograf:  Sofia Sabel
Fotograf: Sofia Sabel

Pressmeddelande -

Carglass® - stolt samarbetspartner till Barncancerfonden

September, Barncancermånaden, har visat sig vara en extraordinär tid för Carglass® som stolt samarbetspartner till Barncancerfonden. Under årets månad har sommarbetet lyft deras viktiga arbete till nya höjder och samlat in rekordbelopp till förmån för barncancerbekämpningen.

Genom gemensamma insatser från alla medarbetare har vi under året samlat in 263 680 kr till Barncancerfonden var av 24 655 kr under september månad. Detta är ett resultat av engagemanget och dedikationen från hela Carglass®-teamet, som är fast beslutet att göra skillnad i kampen mot barncancer. Dessutom avslutades månaden med Carglass® Walk of Hope-evenemanget, där ytterligare tusenlappar samlades in för att stödja denna viktiga orsak.

Förutom dessa särskilda insatser under Barncancermånaden är Carglass® stolta över detta kontinuerliga stöd. Genom det långa partnerskapet med Barncancerfonden donerar Carglass® 5 kr oavkortat till detta viktiga ändamål för varje sålt Bosch-torkarblad, oavsett månad på året.

Morten Bjørlo, VD på Carglass®, säger: "Vi är otroligt glada över att ha uppnått detta rekordresultat under Barncancermånaden. Vårt engagemang för att stödja Barncancerfonden är starkt och ihållande. Tillsammans med våra kunder fortsätter vi att göra skillnad i kampen mot barncancer."

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044