Gå direkt till innehåll
Mikael Munther, verkstadsansvarig på Carglass® Falun
Mikael Munther, verkstadsansvarig på Carglass® Falun

Pressmeddelande -

Carglass® Sverige fortsätter att växa. Nu öppnas en ny verkstad i Falun.

Carglass® har under det gångna året öppnat flertalet nya verkstäder runt om i landet. Nu möts efterfrågan i Dalarna i och med öppnandet av Carglass® Falun belägen i området Tallen.

Det snabbt växande området Tallen med industrier och stormarknader (som Citygross och Dollarstore) är platsen för den nya verkstaden. Idag finns 15 företag på området och snart kommer det även att byggas 150 nya bostäder på platsen. Området anses av många vara Dalarnas mest attraktiva läge för företagsetableringar i och med läget mellan Borlänge och Falun.

“Det ska bli spännande att få starta upp här i Falun. Med våra nybyggda verkstadslokaler i Tallen kommer vi att kunna erbjuda förstklassig service i ett välbesökt område, där kunder naturligt rör sig i vardagen.” säger Mikael Munther, verkstadsansvarig på Carglass® i Falun.

Den nyöppnade Carglass®-verkstaden blir en del av navet mellan Borlänge och Falun.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044