Gå direkt till innehåll
Andreas Mahlberg har flyttat hem till Jämtland och driver Carglass nyöppnade verkstad i Östersund.
Andreas Mahlberg har flyttat hem till Jämtland och driver Carglass nyöppnade verkstad i Östersund.

Pressmeddelande -

Carglass® slår upp portarna i Östersund

Världens största bilglasreparatör öppnar filial i Östersund. Den nya verkstaden ligger på Hagvägen 17 och drivs av Andreas Mahlberg från Hackås.

Carglass®, som är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, smygöppnade i Östersund redan i fjol när företaget flyttade in i Däckias lokaler vid Arenavägen. Efter ett lyckat första år flyttar nu Carglass® in i egna lokaler och öppnar officiellt under egen flagg.

– Det känns jättekul att få öppna på riktigt i Östersund och vi är extra glada över att vi lyckades hitta ett så bra läge för verkstaden. Under de 30 minuter som det tar för oss att laga ett stenskott kan våra kunder passa på att shoppa i Lillänge köpcentrum intill, säger John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef på Carglass®.

Den nya verkstaden drivs av Andreas Mahlberg som flyttat tillbaka till Jämtland, där han växte upp, både för jobbet och för familjens skull.

– Både jag och min sambo är från Jämtland och när den här chansen kom så tvekade vi inte en sekund. Vi har känt på att bo lite överallt, men vi kände att ”borta bra men hemma bäst” och vi vill att våra barn ska växa upp här i Jämtland.

För mer information kontakta:
John Bernfell, Försäljnings- & Marknadschef
Tele, 073-500 74 03
E-post john.bernfell@carglass.se

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044