Gå direkt till innehåll
Foto: Charlotte Gawell
Foto: Charlotte Gawell

Pressmeddelande -

Carglass uppmärksammar barncancermånaden

September är barncancermånaden och som samarbetspartner till Barncancerfonden känns det självklart för oss att stötta på alla sätt vi kan, säger Anders Eliasson, VD på Carglass.

Vi kommer ge 20 kronor till Barncancerfonden för varje halvtimme personalen tränar och målsättningen är att vi tillsammans ska komma upp i 50 000 kronor.

– Jag känner mig redan nu säker på att vi kommer att klara av det målet. Personalen är verkligen engagerad och eftersom vi tävlar både som individer och i lag mot varandra finns det en härlig tävlingsanda som gör att träningen verkligen blir av.

För att kunna stötta ännu mer kommer Carglass dessutom ha tävlingar på sina kundcenter och verkstäder där de ger 10 kronor för varje sålt jobb/torkarblad under september månad till Barncancerfonden, samtidigt som den individ som säljer mest dessutom kan vinna ett pris till sig själv.

Minuter som gör skillnad för en friskare värld

Minuter som gör skillnad är Barncancerfondens digitala verktyg där anställda på företag kan registrera den tid de tränar i Barncancerfondens digitala verktyg samtidigt som företaget stödjer Barncancefondens arbete med ett visst belopp.

– Vi har deltagit förut, säger Anders och det känns självklart att vara med igen. Det finns bara fördelar. Vi stödjer en god sak, vi får bättre gemenskap och en härlig ”tävlingsstämning” där vi både peppar och pushar varandra. Dessutom blir vi friskare själva.

– I år är vi rekordmånga som deltar vilket känns jätteroligt. Vi är stolta över att kunna stödja Barncancerfondens arbete och vi kommer vara med många gånger till, avslutar Anders.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044