Gå direkt till innehåll
Reparation av stenskott kan kosta så lite som noll kronor i självrisk. Och just nu får du torkarblad på köpet.
Reparation av stenskott kan kosta så lite som noll kronor i självrisk. Och just nu får du torkarblad på köpet.

Pressmeddelande -

JUST NU: Få torkarblad på köpet

Att bilens vindruta drabbas av ett stenskott händer titt som tätt, oavsett hur försiktigt man kör. Många gånger bryr man sig dock inte nämnvärt om detta utan tänker att detta är något man kan reparera vid ett senare tillfälle. Men det kan bli en kostsam historia. Ett stenskott kan nämligen leda till att vindrutan spricker och kan tvingas bytas ut.

Reparation av stenskott kan kosta så lite som noll kronor i självrisk. Behöver hela vindrutan bytas behöver det faktiskt inte kosta mer än 1 500 kronor i självrisk. En relativt låg kostnad med tanke på hur viktig vindrutan är för säkerheten. Passar man på att boka tid för reparation hos Carglass® innan september är slut får man nu dessutom torkarblad till ett värde av 398 kronor på köpet.

Det är därför en god idé att reparera eventuella stenskott direkt de dyker upp. Något som faktiskt inte behöver bli speciellt dyrt alls. Carglass® , som är en del av Belron och är världens största bilglasspecialist, har nämligen avtal med alla försäkringsbolag vilket medför att det kan kosta så lite som noll kronor (!) att laga stenskottet.

Lagom till hösten passar Carglass® dessutom på att komma med ett helt klockrent erbjudande till alla som vill fixa i ordning bilen. Fram till den sista september får alla som bokar tid för reparation av stenskott eller vindruta nämligen torkarblad till ett värde av 398 kronor på köpet.

Allt man behöver göra är att boka sin tid på www.carglass.se för att utnyttja erbjudandet.


Så får man gratis torkarblad

1. Boka din tid via denna länk – erbjudandet gäller bara när du bokar online.
2. Kampanjkoden CARGLASS är automatiskt ifylld i steg 2 när du bokar.
3. Kryssa för Bosch-torkarblad till vindrutan för 0 kr.
4. Bekräfta din bokning
5. Besök Carglass® verkstad på tiden du valde och få vindrutan fixad och de nya torkarbladen monterade.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044