Gå direkt till innehåll
Nu kan du låna en elbil när du byter din vindruta hos Carglass®
Nu kan du låna en elbil när du byter din vindruta hos Carglass®

Pressmeddelande -

Nu erbjuder Carglass® låne-elbilar till sina kunder

Nu kan Carglass® kunder låna en elbil under tiden de får sin vindruta bytt. 20 nya miljövänliga bilar finns utplacerade på verkstäder runt om i landet – och fler kommer.

– Vi har fått väldigt bra respons på det här initiativet, säger Morten Bjørlo, VD, Carglass®.

Tidigare har Carglass® erbjudit sina kunder lånecyklar. Men sedan årsskiftet kan man nu även låna en elbil under tiden man får sin vindruta bytt.

– Carglass® har länge haft stort miljöfokus därför kändes det självklart att vi väljer elbilar som lånebilar. När man lånar en bil av oss kör man oftast bara två, tre mil, från verkstaden till jobbet och tillbaka igen. Då passar en elbil perfekt, säger Morten Bjørlo, VD, Carglass®.

De nya bilarna finns utplacerade i verkstäder runt om i hela landet men med fokus på större verkstäder i till exempel Stockholm, Luleå, Karlstad, Göteborg och Malmö.

– Det är kul att vi kan erbjuda en service som många efterfrågat, speciellt i områden där människor har större avstånd mellan arbetsplats och verkstäder, säger Morten Bjørlo.

Carglass® tar hållbarhet på allvar

Varje år utvärderar vi vårt hållbarhetsarbete i Sverige och vi är mycket stolta över att vi de senaste åren erhållit Ecovadis guldmedalj för detta arbete. Av de ungefär 20,000 företag som Ecovadis utvärderar varje år tillhör Carglass® de 5 % i toppskiktet som får bästa betyg!

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 29 000 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044