Gå direkt till innehåll
Carglass® i Skövde hittar du på Gustav Adolfs gata 39, nära köpcentrat Elins Esplanad. Välkommen in för byte eller reparation av ditt bilglas.
Carglass® i Skövde hittar du på Gustav Adolfs gata 39, nära köpcentrat Elins Esplanad. Välkommen in för byte eller reparation av ditt bilglas.

Pressmeddelande -

Nu öppnar Carglass® i Skövde

Carglass® strävan är att vara där du är och den 25:e mars öppnade vi vår verkstad i Skövde. Verkstaden ligger på Gustav Adolfs gata 39 nära köpcentrat Elins Esplanad och är både enkel att hitta och ta sig till.

Efterfrågan har funnits ett tag och när den perfekta lokalen dök upp bestämde sig Carglass® för att det var dags att öppna i Skövde.

- Vi vill ju finnas där våra kunder finns, hög tillgänglighet är en del av Carglass® service och det känns jättekul att ha öppnat i Skövde nu, säger Esbjörn Peterson, verksamhetsansvarig i Skövde.


Går det att boka tid?

- Det går självklart jättebra att boka tid hos verkstaden, det gör du enklast via den här länken: https://www.carglass.se/branches/skovde
- Du kan också bara gå in på verkstaden och prata med Jonas så hjälper han dig, säger Esbjörn


Blir det någon invigningsfest?

- Jajamensan, vi ska bara spika ett datum så håll utkik, säger Esbjörn.


Till sist den klassiska sportfrågan: hur känns det att ha öppnat i Skövde?

- Bara bra, vi börjar lugnt på 100% och ökar, skrattar Esbjörn

Ämnen

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044