Gå direkt till innehåll
Öppet hus hos Carglass® Kungsbacka – en festlig invigning!

Pressmeddelande -

Öppet hus hos Carglass® Kungsbacka – en festlig invigning!

Öppet hus hos Carglass® Kungsbacka – en festlig invigning!

Förra veckan bjöd den nyöppnade Carglass®-verkstaden i Kungsbacka, på Faktorvägen 15, till ett glädjefyllt öppet hus för att fira den öppningen av nya verkstaden.

För att säkerställa att dagen blev minnesvärd fanns en rad fantastiska erbjudanden som fanns att ta del av och dessa var:

Lunch från VEDELDSPIZZAN – PIZZATRUCK: Njut av läcker pizza från Vedeldspizzans pizzatruck, tillagad med kärlek.

Gratis Vindrutebesiktning: Låt våra experter kolla din vindruta utan kostnad och säkerställ att den är i toppskick.

Glasbyte eller Stenskottslagning: Alla som bokar en glasbyte eller stenskottslagning på plats får en kostnadsfri glasbehandling med Carglass® Protect*.

Utforska vår Nya Verkstad: Ta en titt på vårt toppmoderna arbetsutrymme och se hur vi tar hand om din bil.

Livevisning av Våra Arbetsmoment: Få insyn i våra skickliga teknikers arbete, inklusive stenskottslagning och vindrutebyte.

*Carglass® Protect är en banbrytande glasbehandling som:

  • Avvisar regn och förbättrar sikten.
  • Förenklar borttagning av is, snö och smuts från rutan.
  • Minskar risken för vattenmärken på rutan under vintermånaderna.
  • Ger kristallklar sikt och minskar bromssträckan.

Carglass® Protect är en kemiskt bunden behandling som varar upp till sex gånger längre än konkurrerande produkter, med en hållbarhet på upp till 6 månader.

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044