Gå direkt till innehåll
Carglass®-teamet i Kungälv: till vänster Martin Kadhammar, verkstadsansvarig bilglastekniker. Till höger, Jesper Danielsson, bilglastekniker.
Carglass®-teamet i Kungälv: till vänster Martin Kadhammar, verkstadsansvarig bilglastekniker. Till höger, Jesper Danielsson, bilglastekniker.

Pressmeddelande -

Öppet hus-succé hos Carglass® Kungälv

"Välkommen på öppet hus hos Carglass® Kungälv!" löd inbjudan och uppslutningen blev stor.

Den 27 oktober kunde Carglass® stolt välkomna alla bilägare och nyfikna besökare till ett öppet hus-evenemang på den nya verkstaden belägen på Traktorgatan 13 i Kungälv. Denna dag var dedikerad till att fira invigningen av vår nyaste anläggning och erbjuda spännande förmåner till alla besökare.

Under öppet hus fick besökarna möjligheten att:

  • Gratis Vindrutebesiktning: Få sin vindruta inspekterad av Carglass® bilglasexperter utan någon kostnad.
  • Rykande färsk vedungspizza: Få åtnjuta nygräddad pizza från Vedeldspizzans pizzatruck.
  • Specialerbjudande: Alla som bokade ett glasbyte eller stenskottslagning på plats fick ett par torkarblad från Bosch Aerotwin (värde 596 kr) och en glasbehandling Carglass® Protect* (värde 398 kr) på köpet!
  • Verkstadsvisning: Möjlighet att utforska den toppmoderna verkstaden och se erfarna tekniker utföra stenskottslagning och vindrutebyte.
  • Carglass® Protect: Lära sig mer om vår långtidsverkande glasbehandling som avvisade regn, gjorde det enklare att ta bort is och snö samt minskade risken för vattenmärken på rutan under vintern.

Carglass® Protect är inte bara en vanlig beläggning utan en kemiskt bunden behandling som kan vara upp till sex gånger längre varaktig än andra produkter på marknaden. En enda behandling kan vara effektiv i upp till 6 månader.

Eventet blev mycket lyckat och särskilt uppskattad var möjligheten att få träffa Carglass®-teamet och uppleva riktig bilglasexpertis på nära håll.

Ämnen

Kategorier


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044