Gå direkt till innehåll
Spirit of Belron Challenge samlar in över en miljon euro och slår Guinness World Records titel

Pressmeddelande -

Spirit of Belron Challenge samlar in över en miljon euro och slår Guinness World Records titel

Mellan den 23-25 September samlades Belron-anställda från hela världen i London för att delta i Spirit of Belron Challenge. Eventet startade med ett Guinness World Records försök och slutade med att vi samlat in över en miljon euro till Afrika Tikkun!

Belron med i ett Guinness World Records försök

Vad passar väl bättre än att försöka sätta världsrekord för att visa den sanna Belron-andan? Försöket gick ut på att skapa ”största mänskliga bild av ett land eller en kontinent”. 811 personer klädde sig i röda t-shirtar och avbildade, naturligtvis, Afrika. Kontrollanten från Guinness World Records™ förklarade att Belron både var ”officiellt otroliga” och klarade Guinness World Records försöket!

Spirit of Belron samlar in över en miljon euro

Under lördagen simmade, cyklade, sprang och gick 1 600 personer från totalt 26 länder över mållinjen och kunde känna sig stolta inte bara för sin egen del utan för att vara en del av ett evenemang som samlade in en miljon euro!

När Gary Lubner, CEO på Belron, på lördagen välkomnade alla och gav checken till representanter för Afrika Tikkun var alla på plats rörda och berörda.

Pengarna kommer gå till det fortsatta arbetet med Afrika Tikkun för att stödja barn hela vägen in i vuxenlivet genom investeringar i utbildning, sjukvård, hälsovård och sociala insatser för både barnen och deras familjer.

- Det är det här Spirit of Belron Challenge handlar om, säger Anders Eliasson, VD Carglass Sverige. Vi har roligt tillsammans, samtidigt som vi gör skillnad för människor som behöver det.

Spirit of Belron Challenge är ett årligen återkommande event och är en höjdpunkt för många anställda som tränar hela året för att delta och samtidigt samla ihop pengar till Afrika Tikkun-projektet som ligger alla på Belron varmt om hjärtat.

Ämnen

Kategorier


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Presskontakt

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044