Gå direkt till innehåll
Carglass nya hemsida
Carglass nya hemsida

Pressmeddelande -

Tidig julklapp från Carglass: ny sajt för ännu bättre kundupplevelse

Hela hösten har en arbetsgrupp bestående av anställda på Carglass och den digitala byrån Futurice arbetat hårt med att ta fram en sajt som ska motsvara upplevelsen man som kund får på verkstäderna; vänlig, proffsig och hjälpsam.

Vi vill kunna ge samma, goda kundupplevelse i alla kanaler och därför känns det jättebra att vi äntligen får den nya sajten på plats, säger Anders Eliasson, VD på Carglass.

Att arbeta med en ny sajt är alltid en intressant resa eftersom teknik och innehåll tillsammans ska skapa en helhet som bemöter kunden på ett bra sätt och gör det enkelt för alla att få svar på sina frågor.

- Projektet har gått väldigt bra, säger Anders.

Vi hade alla samma utgångspunkt och visste vad vi ville i slutändan: skapa en positiv upplevelse för alla våra besökare. Med en så klar och tydlig målsättning kunde vi sedan börja planera vad en bra upplevelse är. Hur ska webbplatsen fungera? Vilka funktioner ska vi prioritera? Hur vill vi att ett besök på vår webbplats ska kännas? Och svaret har varit självklart: vi har velat överföra känslan man får på våra verkstäder till nätet. Den fina carglass-känslan ska helt enkelt finnas överallt oavsett vilken kanal man möter oss i.

Webbplatsen ska ge svar på frågor, vara tilllgänglig och ge en bra och professionell service. Precis som vi gör på våra verkstäder, säger Anders

Alla är välkomna att besöka sidan och vi hoppas det ska kännas fräscht, uppdaterat och smidigt på alla sätt. Vi är väldigt glada för den nya sidan och den känns verkligen som den andas Carglass, avslutar Anders.

Den nya carglass.se lanseras 30/11   

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Carglass är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 25.600 människor dagligen, i mer än 30 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder. I genomsnitt repareras 7.800 vindrutor varje dag och vi utför ett arbete var tredje sekund.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 80,5%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044