Gå direkt till innehåll
Foto: Ari Nordström, Verkstadsansvarig bilglastekniker på Carglass® Uppsala Fyrislund.
Foto: Ari Nordström, Verkstadsansvarig bilglastekniker på Carglass® Uppsala Fyrislund.

Blogginlägg -

Möt våra medarbetare - Ari Nordström

Ari är en 43-årig kille som har hittat hem både geografiskt och yrkesmässigt. Han är uppvuxen i Märsta, norr om Stockholm och där bor han och trivs än idag. Sedan sju år tillbaka har han varit en oumbärlig del av Carglass®-familjen, där hans insatser har gjort skillnad både för företaget och för kunderna.

För Ari är det den unika blandningen av arbetsuppgifter och möten med kunderna som gör Carglass® till en speciell arbetsplats. Att kunna göra människor glada och nöjda samtidigt som han presterar på individuell nivå är det som driver honom.

I rollen på företaget har Ari sett förändringar under årens lopp. Informationen har blivit tydligare, målen mer konkreta och stöttningen bättre organiserad. Men om han fick drömma fritt skulle hans drömjobb på Carglass® vara något som involverar att sprida glädje och stödja andra, kanske som en sorts mentor eller inspiratör som rör sig mellan verkstäderna.

På fritiden är Ari familjeman och älskar att tillbringa tid med sina nära och kära. Han njuter också av att ge sig ut på sina MTB-cykelturer, där han får utlopp för sin passion för äventyr och natur.

Vänner beskriver Ari som en rolig och duktig person, både på jobbet och privat. Han är social och glad, men samtidigt noggrann och pålitlig. Hans inställning till motgångar är att kämpa vidare och att tro på att det kommer bli bra till slut. För Ari handlar livet om att sprida glädje och göra det bästa av varje situation.

Relaterade länkar

Ämnen

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044