Gå direkt till innehåll
Foto: Camilla Fesseha, B2B Customer Support Manager och Teamleader för Winback-teamet på Carglass®.
Foto: Camilla Fesseha, B2B Customer Support Manager och Teamleader för Winback-teamet på Carglass®.

Blogginlägg -

Möt våra medarbetare - Camilla Fesseha

Möt den målmedvetna Camilla. 26 år gammal och uppväxt i Stockholm har hon varit en del av Carglass® sedan 2018. Efter sex års erfarenhet på företaget är hon en integrerad del av företagets kärna. Från att ha börjat på CXC har hon klivit upp till rollen som B2B Customer Support Manager och Teamleader för Winback-teamet.

För Camilla är Carglass® mer än bara ett jobb - det är en resa av ständig utveckling och spännande möjligheter. Att vara en del av ett sammanhållet team och möta nya utmaningar dagligen driver henne framåt och håller henne engagerad.

Utanför arbetet älskar Camilla att umgås med familj och vänner. Det är i deras sällskap hon laddar batterierna. Utöver det är musiken hennes passion, och hon ägnar sig också åt träning och att experimentera i köket med framförallt bakning.

Hennes vänner beskriver henne som snäll, rolig och lite klumpig ibland - något som Camilla själv skrattar åt. Kollegorna delar dessa positiva åsikter, men lägger också till "målmedveten" som en del av hennes positiva personlighet.

För Camilla är motgångar inget hinder, utan hon ser dem som utmaningar vilka hon tar sig an med en positiv inställning och en vilja att växa. Livet för henne är en resa där varje hinder är en möjlighet att lära sig och utvecklas till en ännu bättre version av sig själv. Med en sådan inställning är det ingen överraskning att hon inte bara klarar av motgångar - hon blomstrar i dem.

Ämnen

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044