Gå direkt till innehåll
Carglass® öppnar nu upp ännu en verkstad. Denna gång på Lidingö i Stockholm
Carglass® öppnar nu upp ännu en verkstad. Denna gång på Lidingö i Stockholm

Pressmeddelande -

Nu har vi öppnat verkstad nummer 80 här i Sverige. På Lidingö.

De senaste åren har varit händelserika för Carglass® Sverige.
Förutom en helt ny ledningsgrupp har fokus legat på att höja tillgängligheten för våra kunder. 

"Då vi vet att de flesta önskar att få hjälp av oss med att laga eller byta sitt bilglas nära sitt hem eller sin arbetsplats behöver vi öppna upp verkstäder på fler ställen runt om i landet. 

Därför har vi de senaste två åren gått från 50 till 80 helägda Carglass®-verkstäder, där Carglass®-verkstad nummer 80 blev den nyöppnade verkstaden på Lidingö.

Nu kan alla i Storstockholm hitta en Carglass®-verkstad i närheten, oavsett var de bor eller arbetar"
säger Fredrik Feldt, Operativ chef.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Carglass® är en del av Belron – världens ledande företag inom lagning och byte av bilglas, med en omsättning på mer än 3,1 miljarder euro. Belron är verksamma över hela världen och sysselsätter 30 000 människor dagligen, i mer än 40 länder på 5 kontinenter. I många länder har vi möjlighet att reparera och byta vindrutor 24 h om dygnet och våra tekniker utför servicen både mobilt och i verkstäder.

I hjärtat av allt vi gör är vårt åtagande att konstant leverera en kundservice i världsklass. Vi mäter kundnöjdhet i alla våra verksamheter genom att vi ber våra kunder att betygsätta oss baserat på frågan: "Hur troligt är det att du rekommenderar oss till en vän eller kollega?". Vi är oerhört stolta över att vårt globala betyg är över 84,9%.

Vår affärsidé är att våra tekniker alltid ska ha tillgång till rätt glas av högsta kvalitet. Mer än 95% av rutorna är alltid tillgängliga från vårt lager, och vi har över 3,5 miljoner glasrutor i lager.

’The Belron Way of Fitting’ har definierats av Belrons tekniska team och innebär att varje servicetillfälle i världen följer exakt samma process för att uppnå Belrons höga kvalitetsstandard i varje utfört arbete.

Kontakter

Morten Bjørlo

Morten Bjørlo

Presskontakt VD Carglass® Sweden AB 0739 – 254 044